logo

Communicatie

Beste ouder(s)

Ik vernam dat we sommige ouders nog niet bereikt hebben met het activiteitenaanbod en communicatie van onze school.

Voor de mensen die de weg nog niet gevonden hebben naar de werkbundels: deze vind je op de blog: thuisactiviteitenkkk.wordpress.com. Je gaat naar de titel: alle thuisactiviteiten dan naar de werkbundel + klas van je kind, klikt dit aan en daar vind je de verschillende werkbundels. Wekelijks worden daar activiteiten gepost. Wil je een papieren versie van de werkbundel? Stuur een mailtje naar directie@kleinkleinkleuterke.be en we zorgen ervoor.

Brieven worden verspreid via nieuwsbrieven van de website www.kleinkleinkleuterke.be. Nog niet aangemeld voor deze nieuwsbrief? Het kan nog steeds.
Een 2e manier van brieven doorsturen gebeurt via het IT-programma van onze school. Hiervoor gebruiken we de mailadressen die bij de inschrijving van je kleuter ingevuld zijn. Misschien een nieuw mailadres? Stuur een mailtje naar secretariaat@kleinkleinkleuterke.be met het correcte mailadres.

Op fb-pagina Kleuterschool: Klein Klein Kleuterke wordt er ook informatie meegedeeld.

Videogesprekken
voor 2k+3k : de klasgroep is verdeeld in verschillende groepen. Iedere ouder ontving een link via mail wanneer je kleuter wordt uitgenodigd voor het gesprek. Geen mail ontvangen? Laat het weten via directie@kleinkleinkleuterke.be

De situatie waar we nu in terechtgekomen zijn was niet te voorspellen en was niemand van ons op voorbereid. Via deze weg wil ik jullie toch vragen om op een positieve manier door deze periode heen te komen. Dat het als ouder niet van zelfsprekerd is beseffen we maar al te goed. We hebben jammer genoeg niet veel keuze…
Pre-teaching is een manier van lesgeven dat een zoektocht is en zeker voor kleuters. In de klas is er een materiaalaanbod en vertrekken we vanuit de visie: al doende leert men. Nu moet het even anders maar weet dat de leerkrachten dagelijks het beste van zichzelf geven om een goed aanbod te bieden, ook al zie je ze niet, ook al zijn er verbeterpunten. De zorgkindjes worden ook opgevolgd door zorgco en zorgjuf.

Vriendelijke groet
Els De Backer
directeur Klein Klein Kleuterke

Comments are closed.
Categorieën